VirusFri24

23.09.2020

Virusfri24 er en GoldShield basert bakterie- og virusfjerner virker i inntil 24 timer etter påføring! Dreper 99,999% av vanlige bakterier og virus som kan forårsake infeksjon, forurensing og sykdom. En påføring kan vare opptil et døgn etter påføring, men ved hard slitasje kan den også påføres oftere. Beskyttelsesfilmen vil ikke vaskes av, så normal vask etter påføring vil ikke påvirke effekten.
Svært godt egnet for følsom og skadet hud. Fukter huden. Passer utmerket for områder hvor sprit ikke kan benyttes. Forhindrer også lukt som svette og bakterier.

Virusfri24 bruker en patentert og unik antimikrobiell barriere-teknologi for å gi en uovertruffen beskyttelse i kampen mot bakterie- og virusinfeksjoner. Virkestoffene fester seg til karbohydratmolekylene i huden og forblir effektive til hudcellene slites av. Molekylene i dette barrierebelegget punkterer cellene i bakterier og virus den kommer i kontakt med ved å avgi en positiv ladning. Gir en >99,999% beskyttelse mot H1N1, Norovirus, E Voli, MRSA, Staflykokker, salmonella og Coronavirus. Gunstig for grov tørr eller ødelagt hud, eksem, fotsopp, soppinfeksjoner.

Ideell for alle utendørs fritidsaktiviteter, festivaler, camping, treningssentre, sosial dans, cruiseferier, sykehus og sykehjem, skoler og hvor som helst som involverer nær kontakt med mange forskjellige mennesker eller der det er infeksjonsutbrudd. Flekker ikke og misfarger ikke klær.

Bruksanvisning

Forsikre deg om at hender eller hudområdet er synlig rene. Pump ett eller to doser i håndflaten. Gni forsiktig inn foran og bak på hendene, ikke glem neglene, mellom fingrene og vristene. La det lufttørke, normalt tørt innen 30 sekunder, men kan ta litt lengre tid under forskjellige omstendigheter. Kan virke litt seig før den tørker inn, men det er kortvarig.

Ingen grunn til å skylle. Hold hender eller hudområde ute av vann til belegget føles tørt. Huden føles glatt, og produktet vil ikke svi eller irritere hvis det er noen kutt eller skrubbsår. La det gjenstå ca. 2 cm til topp av pumpeflaske når du refyller den med vår 200ml refyller. Slik unngår du søl når pumpen skrus på igjen.